miercuri, 8 iunie 2011

                         Campionatul National al CSS-urilor




                                                  Imaginea reprezentativa a Timisoarei
      Minunatul oras de pe Bega a fost aceeasi gazda ospitaliera a deja traditionalei competitii a CSS-urilor. Editia din acest an a reusit sa atraga un numar mai redus de competitori ( 8 la masculin , 6 la feminin ) , atat din pricina perioadei scolare mai delicate , cat si a desfasurarii in paralel a "Memorialului Pius Branzeu". In ceea ce priveste LPS Satu Mare , am luat decizia de a inscrie 2 copii promitatori , care sa castige experienta , in incercarea de a-mi asigura si in viitor o continuitate a rezultatelor.     
    Astfel ca am pornit la drum cu Alex Geiger si Doru Doros

                               Alaturi de cei 2 micuti intr-un parc timisorean

       Concursul masculin s-a desfasurat sub forma a 2 grupe de cate 4 jucatori , urmand sa se joace astfel 3 runde. Au urmat meciurile semifinale - programate intr-o singura mansa, iar apoi finalele . In caz de remiza, se jucau 2 blitzuri de departajare.
     Ierarhia finala a fost :
       1 . Dragomirescu Robin ( 18 ani, Timisoara ) 
       2. Horvat Dan ( 17 ani , Cluj )
      3. GEIGER ALEX  ( 12 ani, LPS Satu Mare )
      4. Hincu Andei ( 12 ani, Timisoara )
      5. DOROS DORU ( 12 ani, LPS Satu Mare )
      6. Mihaly Zsolt ( 14 ani, Odorheiu Secuiesc - " Mihaita " cum l-am alintat )
      7. Oros Vlad ( 12 ani, Targu Mures )
      8. Ciorica Mihai ( 10 ani, Timisoara )

    Asadar o medalie de bronz, care vine sa imbogateasca cel mai bun an al scurtei mele cariere de antrenor. Totusi, chiar daca nu era in obiectivul initial un loc pe podium, vazand componenta " liniei de start " , anticipasem ca acest lucru este realizabil. Rezultatele au fost pana la urma normale, merita totusi evidentiata remiza obtinuta cu negrele de Alex impotriva clujeanului Dan Horvat.
    Programul lejer, cu doar 2 runde in prima parte a zilei , ne-au asigurat ocazia sa mai iesim putin din "universul magic, dar restrans al sahului " . Dupa - amiezele au fost destinate plimbarilor , dar si sucurilor si inghetatelor.
In fata Operei ,incercand sa las impresia unui om cult - vedere de la distanta  



Mici, dar voinici 


                                                  "Cismigiul " Timisoarei            
                           



                                                                    Asa o fi in Paradis?

                                               Trandafirii, acesti "doctori ai sufletelor"
   Zeita florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte draga ei, si a vrut sa fie o floare fara pereche. De aceea, i-a convocat pe ceilalti zei ca fiecare sa-i daruiasca ceva din atributele lor: Dyonissos i-a oferit parfumul ametitor, Cele 3 Gratii i-au dat stralucirea, veselia si farmecul, iar Ares, zeul razboiului, i-a dat in dar spinii, pentru ca floarea sa isi poata apara frumusetea
Asadar a fost un concurs frumos , cu noi satisfactii profesionale , dar am reusit sa ne bucuram si de beneficiile colaterale ale sahului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu