vineri, 6 mai 2011

                                            Copii de argint

       Runda a 4-a este una reusita pentru baieti , care inving la limita echipa secunda Serbiei , iar egalul dintre prima echipa a tarii organizatoare si Grecia ne consolideaza pozitia de lideri. De la noi au castigat Radu si Scripcaru , iar Dolana a remizat. 
     Runda a 5-a ne aduce in fata adversarul cel mai bine cotat , Serbia 1. Un meci egal ne este suficient pentru a privi de sus la celelalte echipe. Din nefericire insa , limita de la locul 1 la locul 3 este extrem de sensibila. Pierdem meciul cu 2,5- 1,5 si  coboram pe ultima treapta a podiumului . Radu , care a avut o pozitie promitatoare, pierde in fata unui adversar ceva mai bine cotat la Elo.
    Ultima runda parea sa fie interesanta doar prin disputa pentru locul 1 dintre Serbia si Grecia. Aflate la egalitate de puncte , urmau sa intalneasca echipe mai slabe cotate ( Bulgaria respectiv Muntenegru ) astfel ca se punea doar problema diferentei  cu care vor invinge. Insa se pare ca nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste. Bulgaria isi depaseste mult conditia si invinge Serbia cu 3-1. In urma acestei  "bombe " podiumul arata:
              1 Grecia
              2 Romania
              3 Bulgaria
  Puternica echipa sarba "aluneca" pe locul 4.

  Fetele se claseaza si ele pe locul 2 , insa probabil ar fi meritat mai mult.

  In incheiere voi prezenta o partida a lui Radu - cu negrele impotriva muntenegreanului Kisic , scurtele comentarii imi apartin.

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu