luni, 18 aprilie 2011

Careul de asi

            Au trecut 24 de ore de la "ultimul fluier" al probei practice. Fericirea , multumirea lucrului bine facut s-au mai estompat putin. Urmeaza probele de dezlegari, sah rapid si blitz. Chiar daca importanta lor este net inferioara probei practice , medaliile sunt esentiale pentru intregirea unui bilant favorabil.
         Dar sa revenim la clasamentele finale ale sahului practic. Dintre cei 7 ( LPS) + 2 ( Medicina ) elevi ai mei ,  4 au devenit campioni, iar Robi si-a trecut in bogatul lui palmares o medalie de bronz. Campionii sunt: Radu , Alex , Daria ,  Adi . Daca tinem cont ca Radu , Alex ,  Adi vor reprezenta Medicina la Superliga Nationala , alaturi de Tudor Anton - locul 3 la B 20 - alegerea juniorului va fi o optiune foarte placuta, dar si dificila.
        Bune si comportarile lui  Alex Geiger si  Doru in grupa copiilor de 12 ani. In compania a 83 de jucatori, au incheiat pe locurile 7 respectiv 8 , obtinand astfel accesul in lotul national de juniori 12 ani al Romaniei . Acesti 2 copii minunati merita , cu siguranta , un sprijin mai important pentru ca sunt capabili de performante deosebite.
        In progres si evolutiile lui Tamas si Rares , care vor putea obtine clasari superioare in editiile viitoare.
       Vestile bune au continuat  prin confirmarea , in cadrul Colegiului de Antrenori , a faptului ca voi conduce echipa nationala de juniori a Romaniei la Campionatul European sub 18 ani. In plus, din lotul de 5 jucatori , 3 sunt reprezentantii LPS-ului satmarean: Alex, Radu, Robi . Acestor 3 baieti minunati li se vor alatura timisoreanul Robin Dragomirescu  si  ieseanul  Vlad Stegariu in incercarea de a urca pe o treapta cat mai inalta a podiumului european.
      Trebuie sa recunosc faptul ca multumirile parintilor, dar si felicitarile primite de la diverse persoane reprezinta si ele un important imbold in cautarea de noi succese in cariera de antrenor.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu