vineri, 22 aprilie 2011

S-a definitivat lotul pentru Campionatul European de Juniori pe Echipe

              Colegiul de Antrenori si Consiliul Director al FRSah au definitivat lista echipelor pentru Campionatul European de Juniori 18 ani care se va desfasura la Iasi , in perioada 14-21 iulie 2011.
         Semnatarul acestor randuri a fost numit antrenorul echipei masculine ( Romania 1) , iar componenta echipei a fost acceptata in formula propusa de catre acesta. Lista jucatorilor , in ordinea alfabetica , se prezinta astfel:

    Doros Radu Marian  ( LPS Satu Mare + Medicina Timisoara )
    Dragomirescu Robin ( CSS 1 Timisoara + AEM Timisoara )
    Hajbok Robert ( LPS Satu Mare + CSM Baia Mare)

    Stanciu Alexandru  ( LPS Satu Mare + Medicina Timisoara )

    Stegariu Vlad ( Politehnica Iasi ) 

       Practic 80% din echipa de anul trecut - care a ocupat locul secund -   avand acelasi antrenor s-a mentinut, singura modificare fiind Robi Hajbok  in locul deja "batranului" Adi Petrisor.  Asteptarile sunt destul de importante , iar faptul ca jucam in tara poate constitui , in anumite situatii , un dezavantaj - in cazul unui nedorit esec imi va fi mai greu sa pastrez departe de "urechile jucatorilor"  reprosurile venite din exterior. Totusi , echipa este una puternica, omogena , cu relatii deja sudate intre componentii ei , astfel ca obiectivul nu poate fi decat obtinerea unei medalii.
  
                                                      O ipostaza tipica pentru un antrenor

        Pozele au fost preluate de pe http://youngchess.no-ip.org/turnimg.php?id=99&trid=389   si siteul oficial al Medicinei Timisoara http://www.sahclubmedicina.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu